Ignite expanderar, först i Nordamerika, och snart i hela världen

Det är undersökningsföretaget Kantar Millward Brown som står bakom marknadsanalysplattformen Ignite Network. Nu lanserar de förbättrade mätningar av mobilannonser, och expanderar möjligheterna till hela världen.
I syfte att tillmötesgå marknadsförares krav på att kunna mäta annonser såväl i mobila enheter som mellan flera olika enheter lanserar nu Kantar Millward Brown sin uppdaterade version av Insight Network. Det är genom partnerskap med lojalitetsplattformen SessionM och cross-device mätföretaget Drawbridge som dessa utökade möjligheter görs tillgängliga.
Partnerskapet tar först effekt i USA, Kanada och Mexiko, men kommer senare under året att öppnas upp i resten av världen. Utvecklingen är ett led i att ge marknadsförare möjlighet att förstå hur mobilannonser bidrar till varumärkets utveckling menar Kantar Millward Browns Nordamerikachef Stephen DiMarco.
Att allt fler marknadsförare söker med ljus och lykta efter möjlighet att mäta annonsers effekt mellan olika enheter. Frågan har fått stor uppmärksamhet, och visar framför allt på hur snabbt utvecklingen går i förhållande till möjligheterna att förstå och dra lärdomar av vad som händer. Kantar Millward Browns uppdaterade verktyg blir därför ett välkommet tillskott till marknadsförarnas verktygsarsenal.