Idag firar vi 1000 artiklar på Dagensanalys.se

Tänk vad tiden går fort när man har roligt. Sedan starten tidigare i år har vi fått träffa som många fantastiska människor som jobbar med digital marknadsföring och analys. Vi har fått åka till konferenser, besöka seminarier, blivit inbjudna som talare, fått hjälpa till att ge folk nya jobb genom våra platsannonser och så mycket mer. Ett stort tack till er alla som läser oss!

Idag har vi skrivit 1.000 artiklar vilket känns galet mycket men ändå så lite. Vi skulle vilja bli fler här på Dagenanalys.se så att vi verkligen kan djupdyka inom våra områden. Så om du nu känner att det kittlar till lite när du läser detta så är det bara att skicka e-post till oss.  Vi önskar även ha fler gästskribenter som skickar sina artiklar till oss när något spännande dyker upp. Tillsammans skapar vi något större som både belyser och utbildar – häng med!

Tack till våra sponsorer och annonsörer som hjälper oss med både det ena och andra – 61Degrees, SnabbaSvar, Webmie och Din Omvärld. Vill du vara med och stötta Dagensanalys med tjänster, produkter eller finansiering tveka då inte att skicka e-post till oss.