IAB Sverige lockar med namnkunnig jury inför kommande Mixx Awards 2017

Branschorganisationen IAB (Interactive Advertising Bureau) Sverige laddar upp för 30 mars, då man för fjärde gången ska dela ut priser till de som har tagit “interaktiv reklam till nya nivåer”. I år lockar man med en “maxad jury” med personer från riktigt stora företag.
IAB Mixx Awards är namnet på en tävling som IAB Sverige anordnar för att föra fram utvecklingen inom digital marknadsföring. Fokus ligger på “kreativitet och effekt” och man tittar på allt från strategi och utförande till ROI och säljresultat, kan man läsa på IAB:s sida.
Läs mer: IAB certifierar ett annonsvänligare Bonnier
Bland de 15 jurynamnen finner vi marknadsförare från Arla, Adobe, Spotify, Google och Schibsted – för att bara nämna några. Dessa jurygrupper är fördelade över de tre kategorierna “Bästa Kampanj”, “Bästa Digitala Säljteam” och “Bästa Annonsmiljö”.
Charlotte Thür, som är VD för IAB Sverige passar på att kommentera den senaste tidens ökning av installerade reklamblockerare. I en kommentar säger hon “att belysa värdet av digitala satsningar som inspirerar till fler stordåd är alltid viktigt för vår industri och kanske viktigare än någonsin med tanke på det ökande användandet av exempelvis adblockers”.
De som vill nominera sig själva (eller någon annat företag) till Mixx Awards 2017 kan göra det via denna länk, senast den 28 februari i år.