"I Salesforce Einstein levererar vi världens smartaste CRM-system"

CRM-företaget Salesforce lanserar nu världens första kompletta CRM-system med artificiell intelligens.
Salesforce Einstein gör artificiell intelligens (AI) tillgängligt för alla Salesforce-användare, som i sin tur kan erbjuda mer förutsägande och personliga kundupplevelser, oavsett om det gäller försäljning, service, marknadsföring, handel och så vidare. Salesforce Einstein bygger in avancerad AI-funktionalitet i Salesforce-plattformen – i fält, objekt, arbetsflöden, komponenter med mera – så att alla användare kan bygga AI-appar, som blir smartare för varje kontakttillfälle.
– I Salesforce Einstein levererar vi världens smartaste CRM-system. Einstein är nu varje kunds vetenskapsman, vilket gör det enkelt för alla att dra nytta av förstklassig AI-funktionalitet anpassad till deras verksamhet, säger Marc Benioff, vd på Salesforce.
I korthet:

  • Salesforce Einstein är nu tillgängligt för alla Salesforce-kunder.
  • Einstein ingår i Spring ’17, Salesforces 52:a stora produktrelease på 18 år.
  • Salesforce lanserar även Einstein Vision, en uppsättning nya API:er som gör det möjligt att lägga till bildhantering till sitt CRM. Företag kan nu använda information i fotografier, gällande allt från lagerstatus vid inventering till att identifiera konsumenttrender och kundpreferenser.
  • Utvecklare kan nu dra nytta av förinställda program för bildklassificering och utveckla egna verktyg och metoder för bildigenkänning.
  • Einstein demokratiserar AI med toppmoderna algoritmer som är inbyggda i Salesforce-plattformen och levereras genom de appar och arbetsflöden som används av miljontals Salesforce-användare varje dag. Kunderna kan specialanpassa sina AI-modeller efter sina specifika behov.

– Världens främsta CRM är nu också världens smartaste CRM med Salesforce Einstein tillgängligt för miljoner användare. Med Einstein gör vi AI mer demokratiskt. Vi gör det möjligt för alla och nå nya höjder av produktivitet och skapa snabbare tillväxt – direkt, med de verktyg de använder varje dag, säger Alex Dayon, produktchef vid Salesforce.