HubSpot lanserar nya funktioner i sitt Marketing Hub Enterprise-verktyg

HubSpot har lanserat nya funktioner i Marketing Hub Enterprise. Funktionerna inkluderar intäktsrapportering, AI-drivna A/B-tester, partitionering och account based marketing.

Marknadsföringsteam använder idag endast en bråkdel av den potentiella kraften i den teknik de förfogar över. Orsaken är de mycket föråldrade system som marknadsförare gör så gott de kan för att slippa använda. Det glädjer mig att vi med den uppgraderade versionen av Marketing Hub Enterprise kan erbjuda marknadschefer och operativt ansvariga en företagslösning som deras team faktiskt kommer att tycka om att använda – en som prioriterar kraft, flexibilitet och användbarhet och som gör det enkelt för deras främsta medarbetare att prestera som allra bäst, säger Nicholas Holland, General Manager för Marketing Hub på HubSpot.

Här är de nya funktionerna:

  • Med möjlighet till rapportering av intäktsfördelning i HubSpot kan man se exakt vilka beröringspunkter och kanaler som frambringar störst värde.
  • AI-drivna A/B-tester, gör det möjligt att optimera prestanda med artificiell intelligens. Användare kan skapa upp till fem varianter av en sida och instruera HubSpot att skicka mer trafik till dem med bäst resultat.
  • Partitionering [beta], gör det möjlighet att separera tillgångar teamvis och förbli organiserade över flera funktioner.
  • Kontobaserad marknadsföring [beta], gör det möjligt att använda Account Based Marketing-kampanjer. Användare kan dra fördel av mallar, företagspoäng och out-the-box-rapporter för att identifiera målkonton, leverera relevant innehåll och mäta påverkan.