HubSpot lanserar flera nyheter till produktsviten ”Enterprise”

CRM-, marknadsförings-, sälj- och kundtjänstplattformen HubSpot utökas nu med två nya produkter.

Som en del av produktsviten ”Enterprise”, HubSpots mest robusta erbjudande för företag med minst 10 000 kontakter i sin kunddatabas, lanseras nu Sales Hub Enterprise och Service Hub Enterprise. Produkterna riktar sig till sälj- och kundtjänstteam som vill effektivisera tidskrävande arbete för att frigöra tid.

Dagens lansering är, tillsammans med större uppdateringar i Marketing Hub Enterprise, den mest omfattande HubSpot gjort sedan företaget grundades 2006.

Läs också: Intervju med internationella marknadschefen för Hubspot

HubSpots Sales Hub Enterprise har tagits fram för att ge säljteam bättre kontroll och flexibilitet tillsammans med djupare integrationer i en och samma lättanvända produkt.

Här är några av de viktigaste funktionerna i Sales Hub Enterprise och Service Hub Enterprise:

En Slack-integration som hjälper teamen att kommunicera, var de än befinner sig
“Goals”, som gör det enkelt att rapportera kring exempelvis kvoter och avtal
“Playbooks”, som låter användare bygga ett bibliotek med resurser och ”best practices” för sina sälj- och kundtjänstteam
Maskininlärning för att möjliggöra funktioner som ”predictive lead scoring”

– Eftersom vi själva använder Enterprise Hubs har vi kunnat se hur produkterna kan stötta ett växande företag. Med våra senaste nyheter kan våra kunder vara säkra på att deras verktyg kan skalas upp i takt med att de växer och behoven förändras, säger Susanne Rönnqvist Ahmadi, internationell marknadschef på HubSpot.