Hon skapade Lives första riktiga virala hit – nu har hon fått hälsa på hos Facebook

Viralt är fortfarande galet coolt. Hur en persons vardag kan ändras med internet visas tydligt i samband med ett live-klipp av Candace Payne, som fått över 144 miljoner visningar och 3, 2 miljoner delningar. Nu har hon fått göra ett besök på självaste Facebook (och träffade en annan viktig person, också…)

Från vanlig morsa till viral kändis på några dagar, allt för att hon lade upp ett skojigt klipp på Facebook Live, den rätt nya tjänsten som “fejjan” gärna vill att vi alla ska använda.

Läs mer: Nu kan alla sända live på Facebook

Payne blev exklusivt inbjuden till Facebooks högkvarter; något som kommenterades av självaste Zuckerberg, som passade på att delge foton på en cyklande Payne tillsammans med självaste Chewie!

Hon fick också träffa teamet bakom Live, också. Och det är inte konstigt att Facebook så gärna vill lyfta fram denna virala superhit – i en period då man fruktar att användare skapar för lite eget material så har denna kvinna inte bara skapat, utan även lyckats nå fram till flera miljoner människor.

Hon har fått vara med på pratshower och även fått träffa JJ Abrams, mannen bakom den senaste Star Wars-rullen. Inte nog med det så har hon fått ett mäktigt presentkort på affären där hon köpte masken som gjort henne så lycklig.

Spana in klippet nedan – det är stört kul, i synnerhet om man har en dålig dag och behöver lite upplyftning!