Hon blir ny VD på Keybroker

Ida Hällkvist, närmast Head of Commercial Development på Keybroker och innan dess marknadschef på Fyndiq, blir ny VD på Keybroker.

Efter en inledande karriär på Keybroker har Ida haft olika ledarroller i industrin samt drivit egen verksamhet inom digital marknadsföring. Ida var marknadschef på e-handelsmarknadsplatsen Fyndiq och byggde deras kundanskaffningsteam. Därefter har hon varit rådgivare till flera konsumentinriktade tillväxtbolag. Ida kom tillbaka till Keybroker 2017 och har sedan dess varit ansvarig för Keybrokers produkterbjudande. Hon efterträder medgrundaren Fredrik Holmén som VD för bolaget. Fredrik går samtidigt upp i ägarbolaget Keybroker Group AB för att driva struktur- och samarbetsfrågor.

Keybroker är en fantastisk plattform för digitala specialister och för kunder som vill växa. Min strävan i allt jag gör är att driva på och ständigt utvecklas tillsammans med alla som jag jobbar med. Jag är stolt över det vi har åstadkommit under första halvåret i år och ser nu fram emot att bygga teamet, se till att vi syns i branschen och framförallt fördjupa våra kundrelationer. Vi har bestämt oss för att växa, säger Ida Hällkvist