Hitta.se gör en LinkedIn och länkar ihop svenskt näringsliv

På nya Hitta.se kan du nu utforska vem som känner vem i svenskt näringsliv. En graf visar direkt chefens professionella nätverk när du söker på ett företag. Och dessutom kan du se hur det står till med jämställdheten i ledningen.

Hitta.se har gjort en större uppgradering av sin bolagsinformation. Precis som tidigare finns adresser, beslutsfattare och viktiga ekonomiska nyckeltal, samt gratis Årsredovisningar. Nytt är bland annat en graf som visar chefens professionella nätverk som ett ”moln” av länkar.

Det här innovativa ”kompis-molnet” gör att det blir väldigt snabbt och enkelt att kartlägga banden i näringslivet. Och länkarna bygger på bolagsinformationen om vem som sitter i vilka styrelser.

“Bolagsinformation är ett av de områden där vi arbetar hårt på att Hitta.se ska vara bäst. För oss betyder det inte bara att vi ska ha den djupaste och mest kompletta informationen, det handlar lika mycket om att Hitta.se ska vara bättre och mer innovativa när det gäller hur vi visar den”, säger Richard Bergman, Affärsutvecklingschef på Hitta.se.