Hipp hipp hurra för nu går det så bra

Det är lite osvenskt att skryta men nu måste vi faktiskt få unna oss en stund att glädjas tillsammans för vi har blivit bättre, större och härligare.

Våra skribenter får framträdande roller som experter på radio, TV och internet. Vi blir inbjudna som talare till viktiga konferenser och får intervjua ledare på likväl globala företag som uppstarts. Vi brinner för det vi gör och det smittar av sig på alla som läser Dagensanalys.se och som får träffa personerna bakom.

Idag besöker 10.000 unika webbläsare oss varje vecka och läser fyra artiklar per besök. Våra besökare är till lika stora delar kvinnor och män.

Vi hade aldrig hamnat här om inte du, vår läsare, omfamnat våra texter och gjort Dagensanalys.se till din självklara webbplats för kunskap, information och nyheter. Vi är så glada att du hittat oss och vi hoppas att vår entusiasm gör din vardag härligare.

Under hösten kommer vi att jobba ännu hårdare så att du ska, förutom att vara en läsare, även bli en ambassadör. Vi vill att du sprider våra budskap vidare och hoppas att du med lika entusiasm lockar dina kollegor och vänner att dela vår vardag.  Glöm inte att vi även vill läsa och publicera dina texter. Om du har insikter eller kunskap som du vill dela med dig av är det bara att maila till redaktionen.

Vi på Dagensanalys.se ser fram emot en spännande höst tillsammans med dig.

annonsera_bild_we_heart_you