“HIKEA” – de är höga och bygger ihop IKEA-möbler

HIKEA går ut på att bygga IKEA-möbler under drogpåverkan. Ja, du läste rätt, det är uppenbarligen en grej, och har fått fler än 600 000 visningar på YouTube redan. Utöver att vara olagligt och potentiellt livsfarligt lockar det alltså tusentals. Frågan är förstås vad IKEA själva tycker – och om inte annat så visar detta på att man aldrig kan gissa vad konsumenterna kan göra med ens produkter…

Läs mer: Sevärt: John Oliver pratar om dagens journalism

Det är en helt ny videokanal, faktiskt, som passande nog heter HIKEA Productions, och dess skapare är (såklart) anonyma. Men någon eller några tyckte att det var en helt fantastiskt kul idé att bygga IKEA-möbler höga på den olagliga narkotikan, LSD.

Något som för många kan vara början på slutet och leder till allt från sönderslagna spånskivor till (i längden) skilsmässor eller parterapi. Att göra det hög på knark verkar inte vara så smart, men tja, det är precis vad detta går ut på.

Internet och droger. Vad kan gå fel? ALLT!

Troligtvis så är detta inte något som möbeljätten är så sugen på att förknippas med, även om det kanske inte är just “LSD” de flesta tänker på när de packar ner en platt låda i baksätet på Golfen. Men förutom att det är olagligt som få i de flesta (alla?) länder så kan det även vara en tidsfråga innan IKEA slår igen HIKEA.

I vilket fall så får ni en trailer här;

OBS! Vi vill inte på något sätt främja droganvändande. Faktum är att detta om något borde visa på att man inte blir särskilt smart av LSD eller andra droger.