Hetaste videoklippen just nu på Youtube

De populäraste klippen på svenska YouTube just nu består inte helt oväntat av komiska klipp från några av Sveriges populäraste videostjärnor. I topp ligger dock en med ett allvarligare budskap.

Flest visningar har Jocke&Jonna, som i vad skriver är deras “viktigaste video” uppmärksammar ett misshandelsfall, där de startat en insamling för offren.

På plats två är det samma Jockiboi, men här i en vanlig skoj-video där han “prankar” Jonnas GPS. Detta klipp har över 465 000 visningar, och lär oss bland annat att det är viktigt att fylla på spolarvätskan och svänga sedan höger. Ja, och anger managent, kanske.

Jockiboi har förresten plats nummer nio just nu med ett äldre klipp som fortfarande hänger kvar på topp 10.

Tredje plats har över 260 000 visningar, och visar Tova Helgesson som också “prankar” sin mamma. Efter ett tag. Bland annat.

Några av de andra klippen är Pewdiepie som provar VR i det offentliga, och på plats nummer sju hänger sig tre 90-talister åt läskprovande. Vilken är light-läsken? Vem vet! Över 150 000 visningar har de haft sedan den 29 maj, komiker-trion Joel, Victor och Emil i IJustWantToBeCool.

Spana in resten av listan här.

Läs mer: Snart kan du chatta med andra som tittar på YouTube