Hetaste sökorden under mars månad

Eniro har för Dagensanalys.se sammanställt en lista över de vanligaste sökorden som vi sökt efter under mars månad. Man märker snabbt att det är vår i luften och i våra tankar.

Hetaste sökorden är däckbyte, matjord, cykelaffärer, däckhotell, trädgårdsmöbler och annat som har med våren att göra när ska vi skaka av oss snön och se fram emot värmen.

Några vänner hade som vanligt varit väl tidiga ute med byte av vinterdäck då snön åter över föll över vårt avlånga land. Är det ändå inte lite klassiskt att man väntar och väntar och sen när man ser ett glimmer av sol hoppar man på våren med all kraft. Det blir däckbyte, trädgårdsmöbler, fixa altanen och så vidare. Sen när man står där färdig att plantera tomaterna börjar snön trilla ned igen. Skam den som ger sig, det är bara att ta tag i vårprojekten när solen åter tittar fram mellan molnen.

Lite besviken över att se gym och träningsanläggningar så långt ned i listan jämfört med cafe. Värme och sol innebär även shorts, kjol och badkläder. Hoppas träning rankas högre under april.

Här nedan kan du ta del av de topp 50 sökorden under mars månad. Ett stort tack till Eniro som delar med sig av denna insikt till oss alla.

Från störst till minst:

byggentreprenader
däckbyte
matjord
nummer adressupplysning
cykelaffärer
däckhotell
däck, däckverkstäder
sommardäck
privat personer
trädgårdsmöbler
cykelbutiker
restuarang
transportbolag
utemöbler
jord
taktvätt
grus, sand, singel, makadam
fotoaffärer
trädgårdstjänster
färdig gräsmatta
elarbeten
stubbfräsning
byta däck
beskära träd
mopedservice
cafe
marksten
begagnade pallkragar
däckförvaring
post, postombud
balkongskydd
trädgårdshjälp
cykelreparatör
cykelservice
revision
trädgårdsarbete
betongrör
cykelbutik
cykelreparationer
trädgårdsanläggning
betongarbeten
elaffärer
bildäck
kiropraktorer legitimerade
takrengöring
tvätt kemtvätt hushåll
båt
mopedverkstad
gym, träningsanläggningar
ok q8