Här är juryn som utser representanter till Cannes Young Lions

När KOMM presenterar juryn som ska utse landets vassaste unga kreatörer och representanter för Sverige i Cannes Young Lions så faller ansvaret på Marie, Joakim och Josefine.
Årets juryordförande heter Josefine Richards och är Creative Director på INGO, som korades till Agency of The Year under Eurobest 2016 och den svenska byrå som tog hem flest lejon under Cannes Lions i somras.
Juryn:
Marie Wollbeck, Creative Director & Partner BAS
Joakim Karlsson, Creative Director JMW
Josefine Richards, Creative Director INGO (ordförande)
I samband med att KOMM offentliggör årets jury i Young Lions öppnar också dörrarna för unga svenska kreatörer att anmäla sig till tävlingen.
– Med tidigare års framgångar i Young Lions och svenska byråers goda renommé ute i världen känns det extra kul att öppna uttagningstävlingen, säger Nicole Lage-Vianna, projektledare för Young Lions.
Anmälan sker digitalt och är öppen mellan 15 februari och 28 februari och årets kategorier inkluderar Design, PR & Print. Briefen från årets ideella organisation presenteras den 1 mars och den 20 mars presenterar juryn de nominerade lagen inom varje kategori innan vinnarna slutligen utses i april. Dessa får sedan äran att representera Sverige i den internationella tävlingen Young Lions, som äger rum under Cannes Lions i franska Cannes, den 17 till 24 juni 2017.