Håll koll på alla heta produkter med Product Hunt

Product Hunt är en hemsida som tillåter användare att ladda upp och hitta nya produkter. Produkterna varierar från mobil-appar, hemsidor, projekt, teknologi och allt däremellan.

Användare röstar på produkter som de gillar och sedan rankas de dagligen. Detta tillåter alla som besöker hemsidan att ha koll på de hetaste produkterna och bli uppdaterad varje dag.

Företaget erbjuder dessutom ett nyhetsbrev så användare kan fortsätta ha koll på alla de populära produkterna, även om de inte har möjlighet att besöka sidan.

Även om hemsidan inte har funnits länge så har den haft några intensiva år. Den grundades i november 2013 som en email lista men utvecklades enormt efter att ha säkrat 6.1 miljoner amerikanska dollar i hösten 2014 som uppbackning av Andreessen Horowitz (de är också kända för att ha backat Twitter). Senast i februari 2015 vann de The Crunchie Award för ”årets startup 2014” och har sedan dess ångat på.

Håll dig uppdaterad med alla världens nya produkter med Product Hunt du med! Nedan kan se länken till deras hemsida. Happy hunting!

http://www.producthunt.com/