Greater Than värvar projektledare från PR-byrå

Greater Than värvar PR-konsulten Johanna Lindberg från Cohn & Wolfe till rollen som PR & Content Project Manager.

I den nytillsatta rollen är målet att växla upp och bredda bolagets kommunikation internationellt, framför allt för varumärket Enerfy.

Johanna kommer närmast från en roll som projektledare och digital strateg på Cohn & Wolfe, där hon under de senaste tre åren haft hand om några av byråns största konton och drivit utvecklingen av byråns digitala erbjudande.

– När vi växer globalt behöver vi också växla upp vår kommunikation, och där har Johanna precis de ingredienser vi behöver: ett brett helhetstänk, ”doer”-mentalitet och expertis inom PR och digital kommunikation. Vi står inför en spännande resa och är fantastiskt glada över att ha henne med oss inför vår expandering, säger Liselott Johansson, vd Greater Than.

– Liselott och teamet har en otrolig energi och makalöst mycket ”go” i alla led, vilket jag gick igång på direkt. Greater Than går i bräschen för en digital revolution av försäkringsbranschen, och att få vara med på den resan känns som bästa möjliga sätt att ta steget till kundsidan. Med en produkt i världsklass finns alla förutsättningar att skapa kommunikation i världsklass, säger Johanna Lindberg.