Gratis videoanalys från Watch Me Think

Nu öppnar byrån Watch Me Think upp sin plattform för videoanalys för alla att använda helt gratis.
Företagets VD Allistair Vince menar att video tar upp mycket plats på hårddisken och är svår att dela med sig av. Därför ger de alla 10 Gb gratis utrymme på sin plattform för att kunna söka, arbeta med och dela med sig av sina videoprojekt.
”Det handlar inte om att arkivera video, det handlar om att göra leveransen av aktuella projekt mer effektiv och lönsam eftersom det kommer att spara många människor massor av tid” säger Vince i ett uttalande.
Den nya möjligheten kommer sannolikt att generera en hel del nya kunder till Watch Me Think också, eftersom de 10 gratis Gb som användare får ganska snabbt kommer användas upp för någon som arbetar professionellt. Det ligger därför inte bara en altruistisk tanke bakom agerandet, utan det har säkerligen en solid ROI-plan i bakgrunden.
Men för många företag och mindre aktörer kan det här vara räddningen, då det onekligen kommer göra det enklare att just arbeta med, och dela videoprojekt till flera personer på företaget, och slippa skicka bulkiga Sprend-filer och gemensamma Box eller Dropbox-mappar som på precis samma sätt äter upp hårddiskutrymmet.