GO MO Group rekryterar Henrik Anderberg från TÜV NORD

GO MO Group, som erbjuder tjänster inom SEO och digital pull-marketing, fortsätter att växa. Henrik Anderberg, som senast kommer från kundsidan som Marketing Manager hos TÜV NORD, går in som Client Success Manager och strateg.

Henrik Anderberg kommer att arbeta gentemot bolagets kunder, men också ha ansvar att utveckla det svenska teamet strategiskt.

“Henrik har ett bra entreprenörstänk och är en ”doer”, vilket krävs i ett snabbväxande företag som GO MO Group. Han kommer dessutom med ett värdefullt utifrånperspektiv då han kommer ifrån kundsidan där han själv har köpt våra tjänster. Han är ett viktigt tillskott som kommer hjälpa oss att komma närmare vår vision, vilken är att inom tre år vara Europas främsta pull-marketingbyrå med en omsättning på över 100 miljoner kronor,” säger Gabriel Ghavami, CEO på GO MO Group.

GO MO Group grundades 2013 av Gabriel Ghavami och Mats Wikström – idag har bolaget 74 medarbetare och kontor i Göteborg, Stockholm och i Pune, Indien. Nyligen har man expanderat sitt indiska team bland annat genom ett förvärv av företaget ASingh & Company Ltd. med totalt 25 anställda och spetskompetens inom lead-generation.