Välkommen till Dagens Analys!

Gillar du sökoptimering?

Då har vi drömjobbet till dig som är i början av din digitala karriär och vill ta nästa steg.

Defiso Media växer snabbt, det kommer hela tiden in nya kunder i stadig takt som behöver hjälp med att förbättra sin synlighet via sökmotoroptimering.

”Defiso är nu ute efter juniora sökmotoroptimerare (SEO-konsulter) för att säkerställa att samtliga kunder får en högkvalitativ leverans”

Vill du jobba på ett av Sveriges snabbast växande företag?
Skicka din CV och några rader om dig själv till: info@defiso.se
Som junior sökmotoroptimerare/SEO-konsult kommer du att jobba med…
Implementerande av SEO-strategi för utvalda kunder. Detta innefattar att bygga auktoritet för kunders hemsidor genom arbete såväl onsite som offsite.
Den övergripande strategin för de olika kunderna tas fram i samråd med en senior SEO-konsult och därefter ansvarar den juniora konsulten för det operativa arbetet med att få sidorna att klättra i sökresultaten.
I det dagliga arbetet ingår att ta fram en detaljerad plan för varje kund – baserat på den övergripande strategin – samt se till att planen genomförs och dokumenteras korrekt. Analys, textbehandling och arbete i olika publiceringsverktyg och adminsystem är konkreta arbetsuppgifter.

”Som junior konsult har man ingen direktkontakt med kunder utan i första hand med sin handledare som lär dig allt om hantverket”

Önskad erfarenhet och egenskaper:
– God internetvana
– God analytisk förmåga
– Förmåga att arbeta strukturerat i ett högt tempo
– Förmåga att uttrycka sig väl i skrift är ett stort plus
– Tidigare arbete med sökmotoroptimering (SEO) är ett plus men inte nödvändigt
– Erfarenhet av publiceringsverktyg som WordPress är ett plus men inte nödvändigt
Om Defiso Media:
Defiso Media har under de senaste åren vuxit ikapp och även ifrån flera av de välkända aktörerna i branschen och är nu en av de största renodlade SEO-byråerna i Sverige. Vi erbjuder ett unikt koncept för sökmotoroptimering och har kunder inom alla tänkbara områden, från städ- och byggföretag, till jurister och plastikkirurger och mycket mer. Vår smarta, stabila affärsmodell gör att vi står trygga och starka inför framtiden i en föränderlig bransch. I dagsläget är vi cirka 20 personer som sitter i centrala Stockholm. Det är en levande arbetsplats med god stämning, högt i tak och där alla medarbetare uppmuntras till att utvecklas och ta egna initiativ.
Intresserad av att jobba hos oss?
Skicka CV och presentation till info@defiso.se

Den 1 april 2020 släckte vi lampan här på Dagens Analys.