George RR Martin kommer till Sverige

Den 23 juni ska storförfattaren vara på plats i Sverige.

Den 23 juni kommer George RR Martin vara på besök i Science Fiction-bokhandeln i Stockholm. George är känd för att ha skrivit serien av fantasiböckerna: A Song of Ice and Fire, serien som är känd på TV som: Game of Thrones.

Som ni alla kanske redan vet så ligger TV-serien högst upp på imbd:s lista av bästa serier med ett betyg på 9, 5/10. Det ni kanske inte vet, är att denna TV-serie är baserad på RR Martins böcker. Över 60 miljoner kopior har sålts världen över och är översatta till 45 olika språk.

Den senaste boken (A Dance with Dragons) var 1056 sidor lång, och nästa bok (The Winds of Winter) har uppskattats att bli ungefär lika tjock. Alltså tar dessa böcker en oerhörd lång tid att skriva, vilket kan skapa problem för TV-serien nästa säsong då den och boken kommer att vara ifatt med varandra).

Vill ni veta mer så tycker jag att ni ska boka biljetter till evenemanget (går att boka from den 12 juni). Det gäller dock att vara snabb då det kommer att finnas ett begränsat antal biljetter. Lokalen är tyvärr inte lika stor som till exempel, Globen.