Framtiden är virtuell verklighet och ett fånigt leende

Att kliva in i en virtuell verklighet går inte riktigt att förklara, du måste själv uppleva det. Och snart är det din tur för Oculus Rift kommer att börjas säljas under första kvartalet nästa år. Även som marknadsförare bör du sätta dig in i virtuell verklighet och lära dig utnyttja tekniken.

Tänk dig att konsumenter kan få titta på din produkt på riktigt från soffan eller uppleva tjänsten du erbjuder med virtuell verklighet. Att få gå omkring på hotellområdet innan man bokar eller testköra bilen innan man köper. Allt det här kommer att vara möjligt redan nästa år.

I det här videoklippet får du följa med journalisten som får testa den skarpa versionen av Oculus Rift och Touch. Med Touch kan du använda dina händer i den virtuella världen, som på riktigt.

Det här kommer att bli årets julklapp för alla tonåringar världen över och inom några år en lika viktig pryl i hemmet som plattan.

Så här kommer det se ut när du spelar ett spel som GTA V med Oculus Rift. I slutet av klippet kommer du att upptäcka en annan bransch som väntar otåligt på att sin målgrupp ska kunna uppleva virtuell verklighet.