Fortsatt samarbete mellan Epson och United

Elektronikföretaget Epson har förnyat sitt kontrakt med det engelska fotbollslaget Manchester United.

Detta avtal bekräftar Epson som blir fortsatt klubbens officiella leverantör av kontorsutrustning till slutet av säsongen 2017/18.

Epson har haft ett samarbete med Manchester United sedan 2010, och vill nu fortsätta att dra nytta av reklamrättigheter i stadion och associationen med klubben, samtidigt som de tillför klubben med sina skrivare och annan utrustning.

Epson anser relationen kommer att bidra till att stärka sin globala profil, förbättra globala varumärkeskännedomen och stödja tillväxt för sina produkter.

Ian Cameron, varumärkeskommunikatör på Epson kommenterade: “Partnerskapet hittills har gett oss många fördelar på viktiga marknader såsom kontor och tillväxtekonomier. Förnyelsen upprepar dessutom både organisationens fortsattstarka engagemang för kvalitet och att hjälpa våra kunder att uppnå sina drömmar. ”

 

Manchester United är ett engelskt fotbollslag med ett värde på cirka 2.810 miljarder dollar. Old Trafford, arenan där de spelar hemmamatcher har en kapacitet på 75 635 personer och klubben har över en kvartsmiljard fans världen över. De har vunnit 20 ligaguld i Premier League, mer än något annat lag i England, någonsin.