Första lurade idioterna i kö för att köpa ännu ett “mirakel”

Den ser ut som den förra, den känns som tidigare och du vet att inköpet inte kommer i närheten av att förbättra ditt liv, men ändå står du där i kö för att genom konsumtionens makt förgylla din dag. Stackars idiot du som står först i kö för snart har du en iPhone 7 i fickan.

Alltså den är ju så mycket bättre. Den har bättre kamera, ingen hem-knapp att trycka på och den finns i pianolack. Du förstår hur bra den är, eller hur?

Åtta tusen kronor köper dig mer eller mindre 60 minuter av lycka. De första minuterna är magiska när du kommer till kontoret och öppnar lilla lådan inför alla kollegor. Den är här – din nya iPhone! Den känns så fjäderlätt, fin, ny men ändå bekant och titta där, det finns inte längre en hemknapp att trycka på. Efter de första intrycken, som är magiska, börjar allvaret med att flytta alla bilder, kontakter, spel till den nya mobilen. Alltid med oron i magen, eftersom iTunes är djävulens påfund. Kom igen nu Apple, gör inte bort mig inför alla på jobbet. Överför, överför och överför – lugnt och försiktig nu.

Första lurade idioterna står i kö för att köpa ännu ett “mirakel” från pengamaskinen Apple. Lycka för 133 kronor per minut.

Efter 60 minuter sitter du där, och magin är över. Du har en iPhone 7 i fickan och livet rullar på som vanligt, fast med 58 nya likes på Facebook, där du stolt visat upp ditt senaste köp.