Förra veckans spännande nyheter på Dagensanalys.se

Vi är några veckor in på det nya året, men många vill fortfarande veta mer om vad 2017 kommer innebära. Nya träningstrender, AI-teknik och digitala marknadsföringsmetoder får många att undra. Men utöver det så kunde man på våra sidor också läsa några bra tips på hur man kommer igång med jobbet efter julsemestern…
Det är säkert många som passat på att ha lite ledigt under de gångna veckorna, för antingen julstök eller kanske för en liten solsemester. Då kan det kännas lite jobbigt att återvända till jobbet och den “grå” vardagen. Men spana in denna lista, som hjälper dig att göra jobbåret 2017 så bra som möjligt. Nyttiga råd!
Ja, så till alla spännande trender som kan göra avtryck under resten av 2017. För er inom markandsföringsbranschen så kan det vara intressant att ta en extra titt på de 10 hetaste digitala trenderna under det kommande året. Kundupplevelsen och den nya VR-tekniken är några av de punkter som tas upp.
På tal om AI så kan det vara bra att läsa på om hur denna teknik, som utvecklas med raketfart, kommer att påverka just den digitala marknadsföringen. Läs mer om detta i artikeln som talar om de 8 trenderna inom AI och marknadsföring.
Sugen på att läsa om mer trender? Spana då in denna video, som visar på de marknadsknep som får oss att vilja köpa mer. Butikskyltning och smarta förpackningsstrategier, till exempel. Och om du blir alltför sugen på chokladbars, spana då in de fem digitala träningstrenderna som kommer under 2017. Dags att träna hemifrån i år?
Sist men inte minst – en självkörande, eldriven “folkabuss” – kan det vara något? Återigen visar det sig att detta med nostalgi och modern teknologi kan vara en lyckad kombination.
Så, om du vill ha koll på mer aktuella trender inom det digitala – fortsätt att läsa Dagensanalys.se under resten av året. Vi håller koll på utvecklingen åt dig!