"Facebook Spaces kommer att flippa ur"

Tänk dig att du kan gå omkring i en virtuell miljö och umgås med dina vänner. Självklart inte som IRL men ändå en känsla av att vara nära. Du kan tillsammans med vänner besöka nya virtuella platser, gå på fest, spela spel, titta på film eller bara ha en jävla massa hångel.
Det finns en permanent drivkraft som för internet framåt och det är sex. Utan sexbranschens insatser hade nog dagens internet varit en sisådär 5 år tillbaka i tiden. Kommer du ihåg vad tråkig internet var för fem år sedan? Riktig tråkig jämfört med dagens häftiga tjänster.
Den digitala prostitutionen kommer att öka explosionsartat. Med Spaces kan du hångla och i Messenger kan du betala. Om du betalar extra så får du kanske till och med se det riktiga bakom det virtuella.
Så när du tittar på det här klippet – som visar hur Facebook Spaces fungerar – tänk då på de tillämpningar som sexdrivet kommer att uppfinna. När den kraften får fart kommer Facebook Spaces att helt flippa ur.

Som när det mest populära stället i Second Life var Nude Beach och personer tjänade riktiga pengar som virtuellt prostituerade.


Så här blev Second Life efter ett tag: