Få din flytt att flyta på

Vid en flytt så finns det mycket som måste göras, oavsett om det är en privat flytt eller ett företag som ska flyttas. Ibland är det svårt att hitta tid till allt som måste göras och då kan det vara skönt att exempelvis hyra in en flyttfirma i Uppsala. Bor man runt Stockholm, Södertälje och Uppsala så går det att få hjälp med det mesta som rör flytten hos Norra flytt AB.

Om flytten är från den privata bostaden till en ny bostad så erbjuder den här flyttfirman hjälp med det mesta. Är önskan att sköta delar av flytten själv så går det bra att hyra in hjälp till det man inte vill eller inte kan göra själv. Om varken ork eller lust finns så går det exempelvis att anlita Norra Flytt AB för all flytthjälp i Södertälje.

Packning och montering

När man ska flytta från sin bostad till en ny så finns det massor av saker som behöver packas ner, har man dessutom bott där länge så är det ofta ännu mer som ska ner i lådor. Det är viktigt att allt packas rätt så att ingenting går i sönder. Hos Norra flytt går det bra att hyra in hjälp till packningen och man kan även köpa eller hyra flyttlådor hos dem. Det är en ganska skön helhetslösning som gör att tid blir över till annat som kanske rör flytten. 

Norra flytt erbjuder packning av ens ägodelar som inte bara är effektiv utan också hänsynsfull och behandlar sakerna med omsorg. De packar sakerna så att de är lätta att hitta vid ankomsten till den nya bostaden. Det går också att få hjälp med att packa upp hela eller delar av sin flytt.

Vid byte av bostad brukar det köpas en hel del nya saker i samband med en flytt och även om det ofta medföljer beskrivningar så kan monteringen vara både problematisk och tidskrävande. Norra flytt erbjuder hjälp med montering av möbler och elektronik samt annat och de har duktiga montörer som får jobbet gjort på kort tid. 

Sköta flytten själv

En del önskar att sköta hela eller delar av sin flytt själv. Man kanske tar hjälp av vänner familj och har själv ett fordon som kan hantera flytten. Det kan dock finnas tunga möbler som till exempel kassaskåp eller piano som man inte vill utsätta sina vänner för att flytta. Norra flytt erbjuder flytthjälp av tunga föremål där utbildad personal med god rutin hjälper till med det.

Inne på deras hemsida går det att hitta tips och trix som kan vara bra att ta till vid en flytt. Det är väldigt nyttiga tips kring både packning och organisering.