Episerver uppgraderar Digital Experience Cloud

Nu släpper Episerver en större uppgradering av sin plattform Digital Experience Cloud. Bland nyheterna i årets ”vårlansering” märks bland annat en volymbaserad prismodell för Episerver som molntjänst samt utökade möjligheter att integrera system för bland annat CRM och marketing automation.

Den nya releasen bjuder på en rad betydande nyheter både när det gäller funktioner som plattformen erbjuder och för att göra dem mer tillgängliga via molnet.

Episerver fortsätter att utveckla sitt molnerbjudande Digital Experience Cloud och erbjuder nu fyra alternativ för att leverera sin plattform som tjänst: Professional, Group, Corporate och Enterprise. Tanken är att varje kund ska kunna få en anpassad lösning, antingen via molnet med en volymbaserad prismodell, genom en privat molntjänst eller för implementering i den egna IT-miljön.

En tung nyhet från Ektrons tidigare produktportfölj som nu blir tillgänglig för Episerver-användare är integrationsmotorn Digital Experience Hub (DXH). Den gör det möjligt att länka samman Episerver med kompletterande system från andra tillverkare. DXH erbjuder bland annat kopplingar till maketing automation-produkter som Marketo, Hubspot, Salesforce Sales Cloud (Pardot) och Salesforce Marketing Cloud (ExactTarget). DXH underlättar också integration med CRM-plattformar som Salesforce och Microsoft CRM.