Epicenter rekryterar Lotta Carlson som ny Sverigechef

Lotta Carlson blir ny Sverigechef för Epicenter Sverige. Hon kommer senast från ICA som Head of ICA Media och har lång erfarenhet av ledande strategiska roller.

Med lång erfarenhet från försäljning och media har Lotta Carlson arbetat i kommersiella och strategiska roller med fokus på digital transformation och affärsutveckling. Senast kommer hon från ICA som Head of ICA Media och hon har tidigare även arbetet för Bauer Media, Röda Korset och MTG.

-Det känns jättespännande och kul att få leda det fantastiska teamet i Stockholm och fortsätta arbetet att hjälpa innovationsdrivna företag att växa. Epicenter är ett imponerade eko-system som samlar över 300 bolag och 4 000 medlemmar. Att vara en del av en plats där man varje dag samarbetar, delar kunskap, utvecklar affärer och diskuterar nästa generations teknik och tillväxtfrågor ser jag väldigt mycket fram emot, säger Lotta Carlson.

– Vi är väldigt glada och stolta över att Lotta nu blir en del av oss på Epicenter! Hennes tidigare roller från bolag som MTG, Bonnier, Bauer Media, Röda Korset och ICA gör henne till rätt person att leda utvecklingen i Sverige. Hon har en stark kommersiell bakgrund och kommer verkligen bidra till vårt fokus på kund, produkt och erbjudande. Dessutom har Lotta lång erfarenhet av att jobba proaktivt och framgångsrikt med digital omställning, säger Patrick Mesterton, koncernchef och co-founder av Epicenter.

Under 2018 expanderade Epicenter med tre nya marknader och finns nu i Oslo, Helsingfors och Amsterdam.