E-handelsträff i Göteborg

Några killar i Göteborg tycker det saknas en mötesplats IRL för att diskutera e-handel, så de har dragit igång E-handelsträff.

e-handelstraff_gbg

Här nedan kan du läsa deras inbjudan:

Vår tanke är att erbjuda en kostnadsfri nätverks- och kunskapsbaserad mötesplats där man under avslappnade former kommer att kunna träffa och prata med andra personer som brinner för e-handeln lika mycket som en själv. Och att man får prata e-handel ur det perspektiv man själv föredrar. Ibland gör vi det förutsättningslöst helt utan någon agenda och ibland mer strukturerat med föreläsningar från olika personer i branschen. Vi tror att vi kan bidra till utvecklingen av den Göteborgsbaserade e-handeln genom att sammanföra människor som vill dela med sig av sin egen kunskap inom e-handelns olika områden och att det inte skadar att man har roligt på samma gång.

För att prata e-handelsspråk; vi vill driva trafik till en fantastisk mötesplats även om vi inte riktigt har listat ut konverteringsgraden för att nå framgång ännu. Frakt och retur är aldrig fritt i verkligheten så transport till och från denna tillställning löser du på egen hand. Vi har heller inte möjlighet att bjuda på någon förtäring så kom inte hungrig. Däremot garanterar vi att du är fullproppad av energi och förhoppningsvis några nya kontakter efteråt.

Jonas Åkermark (Wipcore) Markus Nyberg (DB Schenker) och Gustav Zellman (DIBS)

Så se till att Du är en del av denna världspremiär och ta gärna med dig någon du tror skulle vara intresserad. Platserna är dock begränsade vid detta första tillfälle så först till kvarn.

Tid: 2015-02-12 17:00 – 20:00
Plats: DIBS på Kyrkogatan 25, Göteborg