Donald Trump tar ned CNN med en body slam

Tiden är kommen när amerikanska presidenten använder Wrestling för att visa hur han tar ned nyhetsjätten CNN. Att det här går hem hos hans målgrupp är det ingen fråga om.

Målgruppen som Donald Trump vill nå är den vita och kristna medelklassen som är trötta på att de alltid hamnar i kläm. En målgrupp som likt han vill sänka skatterna, låta de fattiga bli fattigare, strunta i sjukvården för de som har kroniska problem, göra kyrkan mäktig igen, dra ned budgeten för skolan och öka budgeten för militären.  Tillsammans med militären, kyrka och den vita befolkningen ska USA “bli great again”.
CNN är motpolen till Donald Trump och Fox News. Men CNN har i sin iver tagit steget för långt och nyligen blivit tagna på bar gärning att faktiskt producera så kallad Fake News. Det var som svar på det som Donald Trump tweetade ut sin body slam.
Aldrig i historien har en ledande politiker använt sociala medier så som Donald Trump. Han struntar i historik, värderingar eller vad som anses vara korrekt för en president. Frågan är hur länge han får hålla på tills att senaten  bestämmer att han sprungit in i väggen.
Så här mycket älskar media att skriva om Donald Trump: