Diskutera Growth Hacking med Columbia Road

Columbia Road, som grundades i Finland, har utvecklats till en av de snabbast växande digitala tillväxtbyråerna byråerna inom e-handel och marknadsföring i Norden.

En av hörnstenarna för hur Columbia Road arbetar med att känna av marknaden och få tillgång till direkt feedback på vad kunderna efterfrågar är att arrangera events och meetups. Tidigare i år blandade man gäster från digitala företag i Sverige med professorer och studenter från EMBA-programmet på Ivy League-universitetet Wharton Business School från University of Pennsylvania i USA.

Nästa event är tillsammans med Swedish Growth Hackers Meetup den 24 oktober. Ämnet för kvällen är growth hacking ur en utvecklares synvinkel och på gästlistan står growth hackers och utvecklare från hela Stockholm. Vad krävs för att vara en utvecklare i ett growth team? Hur skiljer sig deras arbete från andra utvecklares? Under kvällen talar en av Columbia Roads egna erfarna utvecklare, Paul Browne, om sina erfarenheter.

Här kan du anmäla dig till eventet.

Columbia Road håller även varje månad sina populära crash courses i Growth Hacking för företagsledare och har flera andra lyckade event i ryggen som Growth Studio med talare som Dr. Peter Fader och Sara Sjöberg, Head of Personalisation and Loyalty på H&M, nu senast i höst. Här kan du läsa mer om och anmäla dig till nästa kurstillfälle.

Den här typen av initiativ är del av en positivt trend  med mer fri utbildning i syfte att komma närmare sin marknad. Vii på dagensanalys.se hoppas på fler liknande initiativ från andra aktörer inom branschen.