Digitala stjärnor läser Dagensanalys.se

På Dagensanalys.se skriver vi för Digitala Marknadsförare som har ett intresse för analys och för Analytikern som är intresserad av digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och kastar ut våra tankar och idéer i förhoppning om att det landar på rätt bord.

På Dagensanalys.se får du läsa om både det positiva och negativa med exempelvis sociala medier, analys och marknadsföring. Du får läsa intervjuer med ledande personer inom digitalt och vi tar med dig på konferenser runt om i världen genom bilder, videoklipp och reportage. Finns det ett nytt jobb på marknaden lyfter vi fram det så att du ska få chansen att söka, om du är intresserad. Vi vill tillsammans med dig visa allt bra som händer på marknaden och se till att personerna bakom utvecklingen syns lika mycket som produkten eller tjänsten.

Idag har vi över 3.000 digitala stjärnor som besöker oss varje vecka och vi växer organiskt. För att nå vårt mål om 10.000 läsare per vecka behöver vi ditt stöd. Tipsa kollegor och vänner om oss. Låt även dem ta del av ditt arbete som vi faktiskt skriver om. Du är i fokus, du är vår vän och det är tillsammans med dig som vi gör Dagensanalys.se.

Vi älskar att få tips om händelser som du vill läsa om här. Tveka inte att skriva några rader till oss.