En digital fest – The Spirit of Prague

Jag blev faktiskt lite törstig och sugen på en iskall när jag gick in på DiGITAL idag, när jag ville läsa om vad som händer i Sveriges digitala affärsvärld.

Jag gillar att läsa om vad som händer i den digitala start-upvärlden för att hålla mig uppdaterad om de senaste trenderna. Så att jag har liksom koll på alla bolag och de viktigaste prylarna. Man vill ju inte vara en analog bakåtsträvare.

Idag blev jag varse om att det är med en Staropramen som man bäst insuper digitala nyheter klockan två på jobbet. Nåväl jag skall inte vara den, eller någon bakåtsträvare. Jag får väl följa rådet på Sveriges främsta sajt inom digitala affärer och byta ut eftermiddagskaffet mot en pilsner. Annonsen fångade min sinnesstämning till 100 procent när jag egentligen sökte nyheter om det allra senaste inom digital.

Relevant annonsering i en kontext som verkligen passar sinnesstämning och tid. Hatten av till DiDIGITAL som skålar klockan två på kontoret.