Detta läste vi om i förra veckan på Dagensanalys.se

Rädd att du missat något spännande från föregående vecka? Nyfiken på mer om teknikutveckling inom digital marknadsföring? Läs mer om förra veckans snackisar på vår sajt nedan!

Ni som följt vår sajt under den senaste tiden har säkert inte missat den tekniska utvecklingen med 360-graders video och VR-headsets.Ett tecken på att denna teknik kommit för att stanna är att Facebook nu lanserat möjligheten till live-sändning i 360-grader – och när “fejjan” bestämt sig för att satsa på något så finns det en god chans att det slår stort.

För att få koll på vad som är på gång inom teknikvärlden nästa år så kan man spana in denna snygga lista med de 10 viktigaste trenderna. Trådlöst överallt och – ja, ni kan gissa det; VR.

Mycket talar för att årets julklapp (VR-headsetet) mycket väl kan bli ett framtida sätt för marknadsförare att nå ut till sina kunder. Läs därför intervjun med den superkunniga Ksena Avetisova, (Tieto Experience Hub) i samband med Slush-eventet tidigare denna månad och få koll på hur man förbättrar kundupplevelsen med VR.

Allt går inte framåt inom den digitala marknadsföringen, dock. Detta menar vår frispråkiga skribent Timo, som undrar varför banner-annonserna som är en kvarleva från 1900-talet fortfarande finns kvar inom digital marknadsföring. Men om du inte håller med Timo så kan du alltid spana in dessa 4 tips – som menar på att bannern inte alls är så ute som alla tror.

Vi är inne på de sista dagarna innan jul, och många av er önskar säkert att de hade lite mer pengar att handla klappar och mat för till vänner och familj. Men är högre inkomster verkligen vägen till lycka? Det låter kanske lite floskigt, men läs lite mer om forskningsresultaten kring just lycka och pengar – vetenskapen verkar inte tro att ett fett bankkonto är allt här i världen.

God Jul!