Det här är världens mest kända tummar

Världens mest kända tummar tillhör 21-åriga Melissa Lima från Brasilien som äger kanalen DC Toys Collector  på YouTube. Hennes kanal var världens största YouTube-kanal under oktober månad med över 400 miljoner visningar. Hon och svenska Felix Kjellgren representerar framtidens TV.

Om du är en förälder finns risken att du redan tittat på kanalen DC Toys Collector som visar leksaker från Disney. Melissa är fantastiskt bra på att med en lugn och förförisk röst prata om leksakerna och visa hur man kan använda dem. Du måste spana in hennes kanal här!

Relaterat: Tjejen som tjänar miljoner med Play Doh
Relaterat: PewDiePie vill bygga eget annonsnätverk på Youtube

Att leksaker och spel leder YouTube-ligan är inget nytt, men det är alltid lika inspirerande att läsa hur stora kanalerna är. Den andra stora kanalen är vår svenska Felix Kjellberg som har över 30 miljoner prenumeranter till sin spelkanal PewDiePie på YouTube.  Under oktober månad fick dock Felix med sina 325 miljoner visningar se sig slagen av Melissa.

Att så kallad “toddler crack” och “first-person toy porn” är hett på YouTube finns det inga tvivel om, och hetare lär det bli med tanke på hur många föräldrar som använder YouTube till att söva sina barn.

> Se världens största YouTube-kanaler under oktober månad här

Här kan du se ett klipp med Melissa på sin kanal DC Toys Collector: