Det blir en iPhone 6 i julklapp

Eniro har samlat sin sökstatistik och tagit fram tydliga trender över vad vi söker efter under december månad. Sökningarna visar att många svenskar kommer att få en iPhone 6 i julklapp och att många söker sig till frisören för att göra sig fin till släktträffen. Glöm inte fixa med julkorten för det verkar alla andra göra då det sker sex personsökningar i sekunden på Eniro.se.

Det blev tydligt att julkorten skulle skickas senast i tisdags då Eniro under måndagen hade i snitt 14 personsökningar i sekunden på Eniro.se. En normal dag har de “bara” 6 personsökningar i sekunden. Då man inte bara vill veta adresserna till de man skall skicka julkorten utan också vill veta var man skall posta julkorten så har Eniro många sökningar på Posten nu under december.

Utöver julkort söker många efter julklappar och olika tjänster som man behöver hjälp. Just nu har de i snitt på Eniro.se åtta företags- och produktsökningar i sekunden på Eniro.se.

Vad söker man då efter nu inför julen?

En kvalificerad gissning är att många kommer att få en iPhone 6 i julklapp då det just nu är den enda produkt som ligger i Top 10 bland de mest sökta produkterna på Eniro.se.

Enligt en dagsfärsk rapport från investmentbanken Morgan Stanley kommer Apple att sälja 67 miljoner mobiltelefoner under det här kvartalet, vilket kan jämföras med förra årets rekordnotering på 51 miljoner exemplar.

Många vill troligtvis göra sig fina inför julen. Eniro har många sökningar på frisörer och fotvård.

Man kan också se att många troligtvis gjort illa tänderna när de ätit seg kola eller knäck på julbordet. Det är många sökningar på tandläkare.

Eniro ser också att många vill serva sin bil inför alla resor i julhelgerna då sökningar på bilverkstad är med på top 10 listan.

Med tanke på alla julbord så ligger självklart sökningar på restauranger högst upp i listan och då man troligtvis inte vill köra hem från julbordet efter alla goda snapsar så har Eniro mycket sökningar på Taxi.

Top 10 sökningar på Eniro.se under perioden 1 – 18.e december

1 Restauranger
2 Frisör
3 Tandläkare
4 Taxi
5 Fotvård
6 Bilverkstad
7 Elektriker
8 iPhone 6
9 Posten
10 Massage