Det är inte bara välbärgade som kan ta in flytthjälp

Det är mycket att tänka på och en hel del planering vid flytt till nytt boende. Den som har bott länge i ett hus som ska flyttas ifrån så är där ofta mycket att göra i form av sortering, bortforsling och städning. Det kan bli lite övermäktigt och det kan vara svårt att hinna med allt själv.

Idag är det oftast mycket värt att ta in en professionell flyttfirma som hjälper dig!

Flytt & Städfix Mälardalen AB är en professionell och prisvärd leverantör av flyttjänster som varje år hjälper tusentals människor med alla delar kring en flytt. Att ta in professionell flytthjälp är inte längre till för de välbärgade, även de med normal ekonomi har råd!

Hyr in hjälp från proffsen

Flytt & Städfix verkar exempelvis som flyttfirma i Västerås och flyttfirma i Örebro samt övriga Mälardalen. Det är inte bara traditionell flytthjälp som erbjuds utan även alla andra kringliggande moment såsom bärhjälp, flyttstädning och så vidare. De erbjuder tjänster bland annat runt Mälardalen, Örebro och Västerås som ska underlätta flytten och ge kunden möjlighet att tänka på annat. Man kan själv välja om man vill ha hjälp med hela flytten eller bara delar av den. Det går också att hyra in flytthjälp till sitt företag om det finns behov för det.

Det är viktigt att det går att hyra in flytthjälp när behov finns. Detta har Flytt & Städfix tagit fasta på och erbjuder sin tjänster med hög flexibilitet. Det betyder att du själv, i stor utsträckning, kan välja vilken dag du har behov för hjälp och vilken tid. De arbetar nämligen både helger och vardagar under generösa tider.

Vill man själv sköta det mesta av sin flytt tillsammans med vänner och bekanta så går det bra att självklart göra det. Många gånger finns det dock inte tillgång till rätt fordon vid flytten av ett helt bohag. Den här flyttfirman erbjuder en tjänst som innebär att du kan sköta flytten själv men hyra en flyttbil med chaufför. Det finns olika kostnadsförslag beroende på vilken storlek på bilen som krävs för själva flytten. 

Kostnad för att hyra in hjälp

Det finns ett flertal flyttjänster att välja på hos Flytt & Städfix när det gäller en flytt och naturligtvis så är kostnaden beroende på hur mycket hjälp som önskas. Det finns budgetvarianter att välja på för den som vill sköta mycket av flytten själv. Det finns också lösningar som gör att du slipper hela flytten själv. 

Fördelen här är att hos Flytt & Städfix går det att få ett prisförslag direkt på deras hemsida. Man fyller bara i vilken hjälp som önskas och hur bostaden ser ut så får man ett erbjudande direkt. Priskalkylatorn tar hänsyn till en mängd olika faktorer. Tänk även på att RUT-avdraget via Skatteverket reducerar kostnaden avsevärt.