Välkommen till Dagens Analys!

Det är hög tid att skaffa dig en Smart Watch

Det är inte för sent att skaffa dig en Smart Watch, än finns det tid att uppdatera din garderob med tre snygga och heta nyheter från Android Wear som utmanar Apple Watch på allvar.

Tiden är nu kommen för tre klockrena Apple Watch utmanare som alla fungerar urbra att koppla ihop med med din Android eller din iPhone telefon.

Huawei Watch har lanserats i sex olika utföranden silver, guld och svart metall finish. Med en extremt hög upplösning får du en kristallklar bild av över 40 olika urtavlor.

Huawei Watch

ASUS ZenWatch 2 är ett annat hett alternativ som kommer i silver och guld med armband i olika stilar och material. Få omedelbar tillgång till agenda, din e-post och den inbyggda appen för fitness och wellness.

ASUS ZenWatch 2

Du borde även spana in de fyra nya Moto 360 klockorna. Moto 360 för kvinnor, Moto 360 i två olika storlekar, och Moto 360 Sport. Du kan välj guld, guld, silver och black metall finish till din Moto 360 och en mängd av stål- och läderband eller i rostfritt. Den har en inbyggd GPS samt en display som är lätt att läsa utomhus.

Moto 360

Alla nya Android klockorna inkluderar förbättrad batteritid, display som är igång 24/7 så att det är ännu lättare att kasta ett öga på alla viktiga saker som händer i sociala medier eller nätet direkt på din arm.

Den 1 april 2020 släckte vi lampan här på Dagens Analys.