Debattera i realtid med nyaste uppdateringen av Lumis app Meetoo

Lumi, som specialiserar sig inom mobil undersökningsteknologi, har släppt en ny version av meddelande- och opinionmätarappen Meetoo. Utöver fler funktioner så kommer användare nu även kunna ge feedback anonymt.

Meetoo är en app som är tänkt att användas vid bland annat möten, föreläsningar och event för att ge snabb feedback från deltagare. Den kan också användas för mätningar i bland realtid.

Lumi vill att den nya funktionen ska låta exempelvis mötes- och evenemangsdelatagare  ge “ärlig och oförhindrad feedback” kring de diskuterade ämnena. Moderatorer kan välja att stänga av användarprofiler under mötets gång, för att på så sätt anonymisera användarna under känsliga debatter.

“De senaste uppdateringar av Meetoo är tänkta att låta deltagare säga sin åsikt utan att frukta negativa konsekvenser”, menar företaget.

Det finns säkert en hel del som kan tänkas säga sin åsikt om chefen under konferensen, och ja, nu är det alltså fritt fram – eller?

Läs mer: Nu får chefen läsa privata meddelanden du skickar under arbetstid

Några av de andra uppdateringarna för Meetoo ger användare möjligheten att ändra text, bild och innehåll i appens startsida beroende på exempelvis evenemangens olika teman.

Lumi har på sistone också påbörjat ett samarbete med Kantar Health kring en app som ska kombinera korta undersökningar med bilder, videos och biometrisk data från en rad olika mobila hälsoprodukter, inklusive exempelvis Smart Watches.