De bästa Tumblr-bloggarna 2015

Bara några skälvande veckor är kvar på året, och listorna fortsätter strömma in i mängder. Senaste listan värd att spana in kan vara där man går igenom de mest virala Tumblr-sajterna.

Läs mer: Tumblr får chattfunktion

Det är Tumblr själva som kammat igenom alla deras bästa sidor, och listat en liten hög av den. Nedan kan du läsa om några av dem som klättrade upp på topp tio;

Första plats – Every single word. Författaren/skådesspelaren Dylan Marron går igenom alla de ord som färgade karaktärer får säga i filmer. Hint – det är inte många.

2 kinds of people (artikelbilden) – en Tumblr som med genialiskt enkla teckningar visar på att…ja, det bara finns två typer av människor. Helt briljant.

Alpacka
Sjukt hipp alpacka från animalfactbook.com

Femte mest virala; Animal Fact Book. Bloggen som absolut inte alls hittar på fakta om djur. Som att hästar knarkar moln. Eller att alpackor är så noga med frissan att de faktiskt nafsar fram Bieber-frillor på varandra.

Plats åtta; The last message received – där de sista textmeddelandena från vänner, ex och bortgångna listas. Från sorgligt till roligt och allt däremellan.

På plats nio finns Shitpost Generator – för dig som bara tröttnat på att komma på att strunt själv så kan ett Java-program göra det åt dig. Typ.

Det finns en massa mer på Tumblrs sida här. Står inte mycket om de 22 olika bloggarna dock.