De bästa apparna för din privatekonomi

SponsoredHela detta inlägg är reklam från prekredit.com

Att ha koll på sin privatekonomi och budget kan vara rätt tråkigt, men det är samtidigt någonting som är oerhört viktigt. Att ha ordning på intäkter och utgifter är den största framgångsfaktorn när det kommer till din privatekonomi och är någonting som är värt att spendera lite tid på för att få till på bästa sätt. 

Samtidigt kan det vara svårt att sköta din ekonomi utan att ha rätt verktyg. Numera finns det en lång rad olika appar som man kan använda sig av för att få koll på detta. I den här texten kommer vi att tipsa om tre olika alternativ som man kan välja att använda sig av för att se till att man har så bra översikt som det bara går över sina finanser. Med allt från att behöva betala räkningar till att investera eller hitta det bästa lånet online är det värt att hitta rätt appar som hjälper dig med detta. 

Mint 

Mint är en budgetapp som låter dig skapa en budget helt efter dina egna inkomster. Den skickar även varningar när man överstiger sin budget och är fylld med användbara funktioner. Lägg in hur mycket du vill spendera på varje område och följ sedan detta.

Din bankapp  

Detta är någonting som man kanske inte tänker på särskilt ofta, men ens bankapp är i regel väldigt kraftfull och kan användas för att på väldigt kort tid skapa en överblick kring ens utgifter och vad man spenderar sina pengar på. Genom att använda sig av sin bankapp kan man oftast se exakt var man spenderar sina pengar och hur det går till. Allt som oftast använder man bara bankappen för att sköta betalningar och snabbt kika på sitt saldo, men det går att få ut mycket mer användbar information om man är villig att lägga ner tid på att utforska allting som appen erbjuder. 

Splitwise   

Splitwise är en app som som gör det möjligt att på ett enkelt och smidigt sätt hantera olika utgifter antingen bland vänner eller i ett hushåll. Splitwise gör det möjligt att dela upp alla utgifter som man har haft under exempelvis en resa eller en månad för att man sedan på ett väldigt smidigt sätt ska kunna dela upp betalningarna i efterhand med hjälp av Swish eller liknande. Splitwise är enkelt att använda sig av och gör att man inte behöver sitta med en massa kvitton, samt att alla beräkningar görs direkt i appen.