De 20 mest delade reklamfilmerna 2015 toppas av djur och vänskap – spana in listan här!

Videoannonsföretaget Unruly har nyligen släppt en lista över de 20 mest delade reklamsnuttarna – och föga förvånande toppas listan av gulliga djur, med tre pälsklädda klipp bland de fem översta.

Läs mer: Vi älskar att dela YouTube-klipp – på Facebook

Unrulys lista gäller det senaste årets mest delade klipp, och tycks bekräfta det många experter inom marknadsföring säger – emotionell anknytning är viktig för en effektiv reklamkampanj. Och vad är gulligare än våra fyrbenta vänner? Inget, om man får tro internet!

Den är faktiskt söt, den där Google-reklamen för Android om ovanlig vänskap i djurriket – som har delats nästan 6.5 miljoner gånger. Du kan se den så klatschigt kallade “Friends Furever” här.

Plats två är Disneys “Surprise Shoppers” (strax under 4 miljoner delningar) och den innehåller förvisso bara påhittade djur. Men redan på plats tre hittar vi reklamen för djurmat som handlar om vänskapen mellan man och valp.

Den fjärde mest delade videon har en förklädd Ronaldo, men det dröjer bara till plats fem innan både vänskap och gulliga hundar återvänder i en Budweiser-reklam (som sändes under Super Bowl).

Vill du läsa mer så kan du göra det på Unruly här, eller klicka på listan nedan.

Unrulys topp 20 år 2015

Själv ska jag fortsätta låtsas att jag fått något i ögat efter att ha överdoserat alla dessa söta hundvalpar…