Dags att satsa på de ofödda konsumenterna!

Framtidens konsumenter – idag. Ja, så kan man sammanfatta de senaste resultaten från företag som “BBDO Canada” och “Taxi Canada”, som med sina nyaste teknologier vill skapa märkesassociationer redan i magen. Eller under befruktningsprocessen. Eller varför inte redan vid spermieproduktionen?

Många är kanske besatta av så kallade “millenials” (Generation “Y”), men de ovan nämnda kanadensiska företagen har hittat sätt att nå konsumenterna innan de ens blivit födda! Eller har de? Ja, i några, lite speciella, reklamklipp så kan man se hur de resonerar kring olika metoder och tekniska lösningar (eller vad sägs om “ScroTech”-teknologin, som kan påverka spermier?).

Läs mer: Facebook vill ha mig!

Som en av kampanjerna säger – det handlar om att ta märkesrelaterade attityder ut från vaginan och in i den verkliga världen.

Låter det för otroligt? Ja, det är tidningen “Strategy”, som i sitt årliga event “Agency of the year” traditionsenligt brukar ha med en med humoristisk vinkling på marknadföringsindustrin. Om du vill spana in dessa och fler roliga klipp kan du göra det här.