Dagensanalys skribent vinner i Wibricks tävling

När jag var på e-commerce mässan för några veckor sedan deltog jag i en tävling som företaget Wibrick anordnade. Nedan ser du en kort film av när jag packar upp vinsten.

Det var i samband med att jag gick runt på mässan som jag kom till att prata med representanter från företaget Wibrick. De jobbar med att skapa små puckar som kan användas av bland annat butiker och mässor för att följa hur besökare rör sig i lokalerna. Genom sin smartphone kan besökaren även se information eller få olika riktade budskap på olika platser i lokalen.

Då den lilla pucken kommunicerar trådlöst med personens telefon, går det att anpassa budskapet efter olika personer. Vi pratade om hur detta kunde användas för att skapa mer personlig marknadsföring, och även förbättra upplevelsen för kunder och besökare.

I montern passade jag även på att delta i deras tävling, något som jag sällan gör eftersom jag aldrig brukar vinna. Så min förvåning var mycket stor när de sedan hörde av sig från Wibrick och meddelade att jag hade vunnit. Informationen kom snabbt upp på Wibricks blogg, och strax därefter landade paketet i min brevlåda.

Nedan ser du en kort film av när jag packar upp min vinst. Förhoppningsvis kan den hjälpa mig att skapa filmer med bättre ljudkvalitet i framtiden.