Dagensanalys.se nu större än Medievärlden

Med passion, kontinuitet och kunskap har Dagensanalys.se lyckats hålla igång trafikutvecklingen så pass att vi nu är dubbelt så stora som trotjänaren Medievärlden.

Vi som jobbar på Dagensanalys.se gör det för att vi vill dela med oss av kunskap och insikter till våra läsare. Vi brinner för våra ämnen och blir alltid så glada när vi får höra att det vi skriver faktiskt gör en skillnad.

Det är tack vare dig och alla andra läsare som vi växer för det är med så kallad organisk kraft vi tar oss framåt här i världen. Rekommendera gärna oss till dina vänner, kollegor, kontakter på Facebook, LinkedIn, Instagram och Twitter.

Inom kort lanserar vi våra event, seminarier och konferenser som vi tror mycket på. Vi vill förlänga kunskapsspridningen genom att ge dig möjligheten att få träffa experter, lyssna på internationella talare samt nätverka med likasinnade. Vi hoppas att du är lika förväntansfull som vi inför hösten.

En stor sommarkram från alla oss här på Dagensanalys.se till dig!

Våra typläsare är:
– Företagsledare som är intresserade av den digitala utvecklingen och hur man via analysarbete kan optimera sitt arbete.
– Analytiker på större företag där analys är en central del av verksamheten och man ideligen förbättrar sin affär.
– Digitala marknadsförare som arbetar med digitala- och sociala medier både som konsulter eller som ansvariga för det digitala på det företag som de arbetar på.
– Leverantörer av digital- och analystjänster som vill se vad som skrivs om dem själva, deras konkurrenter och företag som aktivt arbetar med analys.

Läs mer: https://www.dagensanalys.se/annonsera/typlasaren/