Vi har stängt från 1 april 2020
Keymetrics

#DAbase intervjuar Helena Eriksson från Chefsnätverket Close

Varje månad, varje vecka, varje dag, varje timme bevakar vi nyheter som du tar del av. Vi känner oss alltid nära våra läsare men under 2015 bestämde vi oss att komma ännu närmare genom att lämna tangentbordet för att skaka hand och ta en kopp kaffe in-real-life.

Every single day – klicka på ”play” och fortsätt läsa artikeln nedan.

https://www.youtube.com/watch?v=bd1AxE0beoU

#DAbase, det första av många kommande seminarier gick av stapeln den 26 november och handlade om videomarknadsföring.

En av de som hälsade på oss denna novemberdag var Helena Eriksson från Chefsnätverket Close som ställde upp på en intervju.

Chefsnätverket Close Corporate Photography
Foto: Maira Martins Photography

Hej på dig Helena, kul att träffa dig här hos oss. Vad gör du om dagarna?

Jag är Kommunikationsansvarig med fokus på digitalt, på Chefsnätverket Close. Det bästa med mitt jobb är att jag får utlopp för min fascination för mellanmänskliga relationer, min nyfikenhet på ny sorts kommunikation, ledarskapsfrågor och ett ständigt lärande. Jag tycker verkligen att det ligger något i ordspråket ”man lär så länge man lever”!

Hur fick du information om seminariet?

Jag fick i sista stund nys om seminariet av yrkeskollegan och f.d. studiekamraten Rafael Mercedes. Det är jag mycket tacksam för!

Vad tyckte du om #DAbase-konceptet: Seminariet och konversation?
Alla våra föreläsare måste vara förberedda på att det inte bara är deras Powerpoint som ska avgöra om de lyckades behålla uppmärksamheten hos deltagarna. 10 minuter öga mot öga med 100 personer klarar inte alla av.

Jag gillar konceptet #DAbase, eftersom det ger mig möjlighet att hålla mig uppdaterad på trender inom digitalt. Det är smidigt att det sker via seminarier och kul att det finns tid för dialog med föreläsare efteråt.

Vilka var seminariets höjdpunkter enligt dig? Vilken föreläsare/ämnen tyckte du var mer intressanta?

De ämnen och föreläsare jag uppskattade mest var Peter Nordlöv från Youtube Sverige och John Areblad på Kanvassfilm.

Hälsar du på #DAbase nästa år? Vilka ämnen skulle du isåfall vilja att vi tar upp?

Jag kommer definitivt att dyka upp. Jag gillade verkligen upplägget på #DAbase, avslappnat och inbjudande, samtidigt som jag upplevde det hela professionellt. Skulle gärna ta del av framgångskoncept inom ”digitalt positivt förändringsarbete”, t.ex. hur ska man få en medarbetare att våga ta steget ut i den digitala världen?

Skulle du rekommendera kommande #DAbase-seminarier till andra? 

Jag rekommenderar gärna #DAbase. Det är välarrangerat och ett bra forum för idéutbyte och trendspaning inom digitalt. Och kul med en hemlig gäst! Jag tror alla blev väldigt paffa! :).

Tack Helena för att du har gett oss en av de dyrbara saker vi har just nu: Tid! Vi ler redan mot nästa år och hoppas på fler tillfällen att träffa dig samt våra andra läsare. Vi ses!

Den 1 april 2020 släckte vi lampan här på Dagens Analys.