comScore ska då äntligen visa upp sina räkenskaper

Efter en minst sagt turbulent tid för comScore har man nu så äntligen bestämt sig för att visa upp sina räkenskaper. Aktieägare väntar nu med spänning på att få höra vad som faktiskt pågått bakom kulisserna.

comScore har lämnat in sin årsrapport för 2017 till Securities and Exchange Commission (SEC) i fredags. Rapporten kommer att innehålla reviderade räkenskaper från åren 2015-2017 och icke reviderade för åren 2013-214.

Det är nu två år sedan comScore tvingades lämna ut information om att de haft bokföringsmissar i sitt bolag. De till och med gick ut med att de tre föregående åren ‘should no longer be relied upon’.

Sedan dess har man bytt ut inte en utan tre vd:ar, sparkat 175 personer och försökt spara så mycket som möjligt. En av investerarna, Starboard Value, som tvingade fram informationen och har också sedan dess varit med och piskat bolaget i form.

Vad som kommer att avslöjas i rapporterna återstår att se, men det har tagit comScore två år att städa ur sin garderob så något snaskigt lär det vara.

Här kan du läsa allt vi har skrivit om comScore.