Com Hems kunder kan streama filmer från Nordisk Film

Com Hems kunder får möjlighet att streama kommande svenska, nordiska och internationella storfilmer från Nordisk Film, före alla andra.

Det nya samarbetet mellan Com Hem och Nordisk Film innebär dessutom att Com Hem får tillgång till streamingtjänsten Nordisk Film+ samt flera svenska kvalitetsserier.

Det innebär bland annat svenska titlar som Min Pappa Marianne och Charter, och internationella stortitlar som Knives Out, Angel has Fallen och 1917. Com Hems kunder får tillgång till filmerna när de har visats på bio och blivit tillgängliga som köp- och hyrfilmer.

Com Hem får dessutom tillgång till streamingtjänsten Nordisk Film+, som innehåller ett stort antal titlar från både Sverige, norden och Hollywood. Utöver det innefattar det nya samarbetet rätten till ett antal svenska kvalitetsserier, som till exempel Milleniumtrilogin, Johan Falk-filmerna, Maria Wern och Liza Marklunds Annika Bengtzon.

Det känns oerhört spännande att inleda ett starkt samarbete med Tele2. Genom Com Hem når de nästan två miljoner svenska hushåll, vilket innebär att alla fantastiska filmer vi tillhandahåller kommer att underhålla ännu fler tittare runt om i Sverige. Vi vill bli den ledande distributören av film i norden, med en tydlig ambition att expandera i just Sverige. Det här säkerställer dessutom viktiga inkomster för den svenska filmindustrin, säger Kenneth Wiberg, VD på Nordisk Film Distribution.