Cobra Kai tillsammans med andra originalfilmer och -serier blir gratis på Youtube

Nu firar vi på redaktionen för serien Cobra Kai, som är baserad på filmen Karate Kid, kommer att bli gratis efter årsskiftet. Inte bara den serien utan även annat originalinnehåll från Youtube.

Om du var tonåring på 80-talet var Karate Kid en av de största filmerna på bio. Nu finns det en serie på Youtube med hela gänget från originalfilmen som heter Cobra Kai. Första avsnitten  har redan setts av över 50 miljoner tittare.

Det är så här Youtube tänker konkurrera med Netflix, Amazon och alla andra. Att prissätta sin tjänst så lågt att Netflix får problem. Och det går inte att prissätta lägre än gratis. Det här draget från Google kommer tvinga alla streaminjättar att se över sina priser vilket innebär för oss tittare att det blir ett härligt gott nytt år.

Här hittar du en lista över alla filmer och serier på Youtube Premium.

Trots att innehållet blir gratis tänker Youtube smyga in en månadskostnad. Den riktar sig till alla som vill vara VIP och få se innehåll lite tidigare än alla andra. För hundra kronor i månaden kan du se serien före alla, som inte vill betala, och du slipper också att se reklamen. Med i priset får du även ett offline-läge.

Snart Daniel-san är det du, jag, soffan, filten och mys hela januari.

Här kan du se två avsnitt av serien Cobra Kai.