Cision lanserar "Communications Cloud"

Cision lanserar Communications Cloud i Sverige. En kommunikationslösningen som ska effektivisera mediebevakningen och förbättra analysen.
Cision lanserar i dag Cision Communications Cloud i Sverige med syftet att bättre koppla samman kommunikatörer och marknadsförare med influencers och kunder på en gemensam plattform. Lösningen gör det möjligt för kommunikatörer att arbeta mer effektivt genom en precis mediebevakning, bättre analys och ett mer integrerat kommunikationsflöde.
Cision har de senaste åren förvärvat flera aktörer som PR Newswire och Gorkana. Och det är dessa man nu integrerar till en lösning.
– Med Cision Communications Cloud kommer kommunikatörer kunna bli mer effektiva i sin kommunikation. Genom att förenkla uppgifter som att skapa sökningar och sammanställa rapporter kan kommunikationsteamet fokusera mer på sitt strategiska arbete. Detta är en lösning som redan är etablerad globalt och används dagligen av tusentals kunder bara i USA. Våra kunder kommer att ha betydligt större mandat att be om en större budget när de har fakta och data som bevisar förtjänsten av arbetet, säger Magnus Thell, vd för Cision Nordics